BBQ terrasse

In onze buurt

Gîte les Gadlis beveelt u zijn voorkeuradresjes aan ... in de buurt van AYWAILLE

Cultureel erfgoed
op 18.1 Km in onze buurt

Abbaye de Stavelot

Of u nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis van een van de oudste kloosterfundamenten van België of die van het mooiste racecircuit ter wereld of dat u zich wilt onderdompelen in het artistieke universum van een van de opvallendste personages uit de 19e eeuw, de dichter Guillaume Apollinaire: kom de Abdij van Stavelot ontdekken en maak kennis met dit monument dat op de erfgoedlijst van Wallonië staat.
René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Sportive activiteiten
op 16.3 Km in onze buurt

Domein van Palogne

 Gelegen in het dal van een groene vallei, in het hart van het Domein, straalt de ""Ferme de Palogne"" welzijn uit en verwelkomt u in talloze mogelijkheden voor ontspanning en natuursporten: kajaks, mountainbiken (3 mountainbikecircuits van 12 km), Bewegwijzerde wandelingen (9 suggesties van 2,5 tot 11 km - kaarten te koop bij de onthaalpunten), speeltuin, minigolf, Multi sportterrein... Mis de taverne "Al la Gatte d'Or" in de oude woning uit de 18e eeuw niet: proef de lokale specialiteiten en geniet van een aangenaam moment met familie of vrienden!
René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Culturele activiteiten
op 18.2 Km in onze buurt

La Meule du Plateau

Plongez au coeur de la fromagerie avec un guide passionné. Découvrez chaque étape de fabrication avant de pénétrer à l'intérieur des caves d'affinage et de déguster la Meule du Plateau, un fromage au lait cru affiné 6 mois. La visite guidée dure 1h30 et comprend: - Explications et présentation du projet - Découverte du couloir de fabrication - Visite au coeur des caves d'affinage - Dégustation de Meules
René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Hotels
op 8.9 Km in onze buurt

Forestia

René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Culturele activiteiten
op 28.7 Km in onze buurt

Chlorophyll Park

Zowel het Chlorophyllepark als het park Brasserie zijn vanaf 10 februari 2024 elke dag geopend tijdens de Belgische en Nederlandse feestdagen. Parc Chlorophylle is een recreatief, educatief en artistiek bospark van 9 ha in het hart van het Ardense bos, tussen de Baraque de Fraiture en de Ourthevallei. Een educatief parcours van 2 km, een prachtige loopbrug in de boomtoppen en themaspeeltuinen laten je toe om op een speelse manier het bos te ontdekken. 🕐 Controleer de data/tijden op onze online kalender. van 10 februari tot 10 maart: maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur; Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur van 11 maart tot 28 maart: alleen zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur van 29 maart tot 2 juni: elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur (gesloten op maandag en dinsdag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen) van 3 juni tot 30 juni: woensdag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur; weekend van 10.00 tot 17.00 uur 1 juli tot 5 juli: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur 6 juli tot 25 juli: elke dag van 9.30 tot 18.30 uur 26 juli tot 1 september: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur 2 september t/m 20 oktober: woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur (geen brasserie), weekend 10.00 tot 17.00 uur 21 oktober tot 3 november: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur 4 november t/m 17 november: alleen in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur   Aandacht: Voor een online reservering dient u uw tickets minimaal 2 uur vóór uw geplande bezoek te kopen. Laatste toegang 2 uur vóór sluitingstijd van het park. Ter plaatse betalen mogelijk. Reserveren is niet verplicht.   💶Prijs: Normale prijs Volwassene: € 9,50/volwassene. Normale prijs Kind (3 tot 12 jaar): € 8,50/kind. schattenjacht: 1€ per kind 🏠 Inwoners van Manhay : Gratis toegang alleen met bewijs van adres voor elke bezoeker (bijvoorbeeld identiteitskaart voor elke persoon ouder dan 3 jaar OF gezinssamenstelling Zonder bewijs van woonplaats in de gemeente MANHAY wordt er geen gratis toegang toegepast.   ⚠️Let op! Honden zijn niet toegestaan (geleidehonden wel). Twee kennels zijn gratis beschikbaar (reserveren verplicht). Toegankelijkheid voor kinderwagens en rolstoelen in het park (behalve bij de loopbrug) Welkom iedereen in Parc Chlorophylle!
René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Culturele activiteiten
op 2.2 Km in onze buurt

Monde Sauvage Safari Parc

 Uw safari op 25 km van Luik! Een echte Afrikaanse safari. U hoeft niet ver te reizen of duur te betalen... Met een treintje of met de auto ontdekt u de Afrikaanse fauna in een natuurlijke omgeving, ontworpen om ze in semi-vrijheid te laten evolueren. Kom en ontdek de Humboldt-pinguïns, de Bear Canyon, de Noord-Amerikaanse ruimte en zijn redwood-steeg. 3 adembenemende didactische voorstellingen: Papegaaien, zeeleeuwen en roofvogels. De volières en de junglekoepel: Exotische vogels zijn te observeren in de binnenvolières in de omheining van de koepel waar ook reptielen en tarantula's te vinden zijn. De grote buitenvolières bieden een indrukwekkende collectie watervogelsoorten. Grote katachtigen, beren en eilanden met apen en lemuren, die in harmonie met hun omgeving leven. Het Zuid-Amerikaanse plateau. Ontdek het Fraxinus avontuur, boomklimparcours. Grote speeltuin, restaurant, zelfbediening, souvenirwinkel. Totale duur van het bezoek: +/- 5u. Parkeren: € 6 (online of aan de kassa te koop). Geen honden toegestaan
René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Culturele activiteiten
op 0.5 Km in onze buurt

Grottes de Remouchamps

René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Culturele activiteiten
op 22.6 Km in onze buurt

Blegny-Mijn

Gelegen tussen Luik en Maastricht, Blegny-Mijn is één van de vier authentieke koolmijnen van Europa waar de ondergrondse galerijen nog toegangelijk zijn voor de bezoekers. Gelegen op – 30 en – 60 meters geven ze de mogelijkheid het volledige extractie proces te ontdekken. Blegny-Mijn en de drie andere sites uit Wallonië (Le Bois du Cazier, Bois-du-Luc et Grand-Hornu) worden sinds juli 2012 erkend als WERELDPATRIMONIUM DOOR UNESCO. Een minimumhoogte van één meter is vereist om de mijn te bezoeken.
René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Restaurants
op 10.4 Km in onze buurt

Barisart

René Bertrand
Waarom we u dit aanbevelen
Komt naar ons toe